Week 42/43/44…

De tijd vliegt… maar eindelijk is dan de elektra en water en Ziggo aangelegd. Allemaal zaken die al ver voor de bouwvak gepland stonden, maar Liander had er maandenlang geen zin in (ondanks dat alles gewoon geregeld was) en dus kon de (onder)aannemer ook niks plannen… nou ja, niet langer over nadenken, het is er.

Ondertussen zijn ook binnen de deuren geplaatst, en zitten overal sloten op de buitendeuren, en zijn er nog wat kleine dingen gedaan, verder niet heel veel bijzonders. Oh ja, de hekken en container zijn weggehaald. Mooie is nu wel dat nu er elektra is, ik zelf ook eindelijk eens wat nuttigs kan gaan doen! Afgelopen dagen ben ik vooral wat heen en weer gereden met wat spullen en gereedschap.

Maandag (week 45, dus morgen op het moment van schrijven) wordt de trap geplaatst. Dat is ook een beste mijlpaal, dan kun je tenminste naar de verdieping zonder kans om je nek te breken op zo’n stijl gammel laddertje…

Wordt wel een mooi trappetje dacht ik (leuning komt er ook nog op). Ik hoop dat het morgen een beetje droog is… want het is een beste modderpoel inmiddels. Ik hoop dat de hovenier deze of volgende week ook tijd heeft om even de voorkant wat op te hogen en een simpel straatje te maken. Komt dan iets te laat voor de trappenbouwers… maar ja… de hovenier kon ook niet eerder omdat anders alles weer open moest voor de elektra en water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *