Week 27 – water, glas en stenen

Afgelopen week stond in het teken van water, glas en stenen, oftewel aanleggen van de leidingen en inbouwdelen voor badkamer en wc, het plaatsen van alle ramen, en het opmetselen van de buitenmuren.

De ramen werden begin van de week weer razendsnel geplaatst. De metselaars, die vorige week al waren begonnen, hadden wel wat meer tijd nodig, maar het resultaat mag er zijn. Sommige dingen moet je niet haasten. De keus voor deze steen was een beetje een gok, al had ik ze wel in het echt gezien bij de fabrikant, maar al bij de eerste paar meter muur was ik al overtuigd. Dit wordt fraai! Aan het einde van de week was door de stellingen heen al goed te zien hoe alles gaat worden.

Uiteraard is er naast de sanitairvoorzieningen binnen ook weer flink doorgewerkt. Zo is de bovenverdieping voor het grootste gedeelte voorzien van gipsplaten, en is er nog flink wat aan elektra aangebracht.

Volgende week staat o.a. het storten van de verdiepingsvloer op de agenda, en het dichtmaken van de plafonds op de begane grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *